YT Venice - шаблон joomla Продвижение

The Biebers

2018. október 14., vasárnap 20.00

A 2012-ben alakult The Biebers hat fős csapata alkotja az ország legkúlabb bandáját. Eleinte senki sem tudta, hogy ki áll a The Biebers mögött, pedig a zenei projekt olyan slágereket alkotott, mint a Sorry, a Dance vagy a Stay.
Még akkor sem volt publikus a névsor, amikor a Sorry lett az év hazai modern pop-rock hangfelvétele a Fonogram-díjkiosztón.
Később kiderült, hogy Puskás Peti és testvére, Puskás Dani is az alapítók között van, és még néhány tag neve kiszivárgott a sajtóban és a koncertek alatt.

2015-ben részt vettek a Nagy-Szín-Pad! versenyen, játszottak Robbie Williams és az Imagine Dragons budapesti koncertjein és megjelent a zenekar nevét viselő első ‘The Biebers’ nagylemezük, melyet az A38 hajón mutattak be teltház előtt, de még csak angol nyelvű dalokat tartalmazott. 2016-ban ők jegyezték a Comet zenei díjátadó hivatalos dalát, a 'Minden a Miénk'-et. A 2017 tavaszán megjelent ‘Vár a Holnap’ című lemezük már csak magyar nyelven íródott, a lemezen közreműködik Herrer Sári, Fluor és Mc. Kemon is.
A népszerű koncertzenekar pár éve már minden fontos zenei fesztiválon és eseményen részt vesz, hiszen a The Biebers legnagyobb erőssége élőben az az energia, mellyel minden egyes koncerten leveszik a lábáról a közönséget!